BAB 3 WANGSALAN LAN DRAMA CINDEK (minggu 9)

Assalamu’alaikum w. w

pripun kabare ? semoga kita sedaya selalu dalam lindungan Allah SWT… aamiin YRA…

kita lanjutaken meng bab 3 tentang wangsalan lan Drama cindek.

A. wangsalan

Mangga pelajari lan catet materi teng andap niki :

di klik gambare y !

mangga dikerjakaken latian ning esok iki :
KLIK NING KENE

Likes:
10 0
Views:
1343
Article Categories:
Bahasa IndramayuKELAS IX

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.